Zorgt voetbalteam Zuid-Afrika op WK voor Sensatie?

Na een spetterende en kleurrijke openingsceremonie van het WK voetbal 2010 in het Zuid Afrikaanse Johannesburg, gooit het Zuid Afrikaanse voetbalteam de beuk erin.

Als 83e team op de FIFA wereldranglijst lijken de kansen tegen het voetbalteam van Mexico klein.

De historie echter leert dat het gastland van het WK voetbal in de openingswedstrijd heel goed presteert. Zowel in Korea als in Japan is het voetbalelftal van het gastland ver gekomen in het toernooi.

De voetballers van het Zuid-Afrikaanse elftal zijn zeer getalenteerd.
Eén van de bekendste voetballers van het team is Steven Pienaar.
Hij wordt beschouwt als de motor van de ploeg en speelt direct achter de spitsen van het elftal.

Het gastland van het WK 2010 weet zich gesteund door een enorme supportersschare. Deze supporters zullen zich laten horen tijdens dit WK voetbal, maar daarover later meer…

Zuid-Afrika versus Mexico wordt een heel spannende wedstrijd, veel kijkplezier!