Finale WK tussen Oranje en Argentinië!

Een droomfinale van het WK voetbal 2010, aldus de redactie.

Nederland zou zich kunnen revancheren voor het ten langen leste verloren duel in Buenos Aires in 1978.

Tijdens dat WK voetbal in 1978, trof Oranje in de finale tegen Argentinië de doelpaal. Zou met de schuiver van Rob Rensenbrink destijds de bal over de doellijn zijn gerold, was Oranje Wereldkampioen geweest. Net als tijdens het WK in 1974, bereikte het sterrenteam op het WK 1978 een tweede plaats.

Waarom is Oranje onze favoriet?

Het Nederlandse voetbalteam heeft in de voorbereidingen naar het WK voetbal 2010, geen enkele wedstrijd verloren. Op zich uniek, want alle favoriete landen die zich voor het WK in Zuid Afrika hebben geplaatst, lieten tijdens de voorbereiding op het WK een steken vallen.

Binnen het Nederlandse team heerst een enorme teamspirit. Oranje is van meet af aan een team en “onze jongens” strijden als een collectief. Met maar één doel voor ogen: Wereldkampioen 2010!

Het Nederlands elftal beschikt daarnaast over tal van sterspelers die in de grote voetballanden van de wereld hun sterrenstatus alleen maar vergroten. Neem Wesley Sneijder, hij heeft zich ontpopt tot de belangrijkste speler van Inter Milan. Klaas-Jan Huntelaar, stadgenoot van Wesley Sneijder en superspits, speelt bij de andere grote voetbalclub van Milaan, AC Milan. Dirk Kuyt, een andere sterspeler van het Nederlandse team, een echte Hollandse jongen met een enorme spirit en vechtersmentaliteit, speelt momenteel bij het Engelse Liverpool. Dit zijn slechts drie spelers uit de groep van 22 waarover nu geschreven. Het Nederlands elftal heeft nog meer sterspelers…

Bert van Marwijk is de juiste Topcoach die met zijn ervaring en persoonlijkheid Oranje naar de finale gaat leiden. Hij beschikt over persoonlijke kwaliteiten en de juiste mentaliteit om de spelersgroep helemaar naar zijn hand te zetten. En om Nederland voor de eerste keer in de geschiedenis de FIFA Worldcup Football te bezorgen. De felbegeerde Voetbalbeker! Over precies één maand zullen we het weten…