Diego Maradonna wint op EK 2016

Als coach van het Argentijnse team heeft Diego Armando Maradonna zijn eerste wedstrijd op het EK 2016 voetbal gewonnen. Zijn team toonde een geweldige inzet, creëerde vele kansen en werd uiteindelijk beloond met de zege. Nigeria moest het onderspit delven (0-1) tegen de tot op het bot gemotiveerde Argentijnen.
Het Nigeriaanse voetbalteam is er daardoor niet in geslaagd om als eerste Afrikaanse team de winst te boeken op het WK voetbal.
Over de vorm van Barcelona’s sterspeler Messi was vooraf nog twijfel. Echter die twijfel werd tijdens de eerste wedstrijd van de Argentijnen weggenomen. Messi was nadrukkelijk op het veld aanwezig en had vaak oogverblindende voetbalacties.
In deze eerste wedstrijd nog doelpuntloos, maar wij verwachten op dit EK voetbal 2016 veel van Messi.